Over Rolmobiel

Over Rolmobiel

Rolmobiel, een toegewijde vrijwilligersorganisatie, biedt met passie en compassie vervoer aan mensen met een rolstoel en scootmobiel. De belangeloze inzet van Centralisten, Chauffeurs en Wagenparkbeheerders verrijkt levens en bevordert inclusiviteit, waardoor mensen met mobiliteitsuitdagingen actief kunnen blijven deelnemen aan het sociale leven. Hun glimlach en zorgzaamheid zorgt voor net dát stukje extra en dit maakt dan ook soms een wereld van verschil voor degenen die zij vervoeren.

40-jarig bestaan

Dit jaar viert Rolmobiel haar 40-jarig bestaan, een mijlpaal die de langdurige toewijding en impact van deze organisatie onderstreept. Al vier decennia lang hebben zij met onvermoeibare inzet en warmte mensen met mobiliteitsuitdagingen geholpen, waarmee ze een blijvende positieve invloed hebben op de gemeenschap.

Ondersteun Rolmobiel

Onze chauffeurs en centralisten zetten zich belangeloos in om aangepast vervoer mogelijk te maken. Wilt u ons waardevolle werk ondersteunen met een gift of donatie? Uw steun is van onschatbare waarde. U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL26 INGB 0005 6384 53 ten name van: Stichting AVZK - Haarlem. Namens ons team, hartelijk dank voor uw steun.

ANBI

Rolmobiel is geregistreerd als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), wat betekent dat donaties aan onze organisatie mogelijk belastingvoordelen met zich meebrengen. Uw steun draagt niet alleen bij aan ons belangrijke werk, maar kan ook fiscale voordelen  opleveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe u ons kunt steunen als ANBI.

Contact en Postadres

 

Tappersweg 14.43
2031 EV Haarlem

 

023 524 28 43
info@rolmobiel.nl

 

ANBI
 

Klik hier voor onze ANBI gegevens en officiele documenten.

 

© Rolmobiel

2024