Bestuur Rolmobiel

Het bestuur van Rolmobiel wordt gevormd door een gepassioneerd team van professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden. Samen zetten zij zich in om de missie van Rolmobiel te verwezenlijken en aangepast vervoer toegankelijk te maken voor iedereen die het nodig heeft. Hun toewijding en visie vormen de ruggengraat van onze organisatie, waardoor we kunnen blijven groeien en ons dienstenaanbod kunnen verbeteren.

André Verhamme

André Verhamme, onze voorzitter, leidt Rolmobiel met inspiratie en vastberadenheid. Zijn passie voor inclusief vervoer stuwt ons vooruit, terwijl we streven naar toegankelijkheid en verbeterde mobiliteit voor allen die onze diensten nodig hebben.

Barbara van Balen

Barbara van Balen, onze secretaris, brengt organisatorische finesse en toewijding naar Rolmobiel. Met haar scherpe blik en vastberadenheid ondersteunt ze onze missie om toegankelijk vervoer te bevorderen. Haar inzet is essentieel voor het soepel functioneren van onze organisatie.

Hans Bink

Hans Bink, onze penningmeester, brengt financiële expertise en toewijding naar Rolmobiel. Met zijn scherp oog voor detail en vastberadenheid zorgt hij voor een gezonde financiële basis, waardoor we onze missie van toegankelijk vervoer kunnen voortzetten. Zijn beheer is cruciaal voor het succes van onze organisatie.

Linda Rabbie

Linda Rabbie, onze coördinator, is de spil van Rolmobiel. Met haar organisatorische vaardigheden en toewijding zorgt ze voor een vlekkeloze uitvoering van onze vervoersdiensten. Haar toewijding aan efficiëntie en klanttevredenheid is van onschatbare waarde voor onze organisatie.

Contact en Postadres

 

Tappersweg 14.43
2031 EV Haarlem

 

023 524 28 43
info@rolmobiel.nl

 

ANBI
 

Klik hier voor onze ANBI gegevens en officiele documenten.

 

© Rolmobiel

2024